Látta már a kínai elnök konvoját Pesten? Itt megnézheti! (VIDEÓ)

2024. május 09. 09:28

A kínai államfő péntekig tartózkodik Magyarországon.

2024. május 09. 09:28

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A Mandiner beszámolt róla, hogy szerda este megérkezett Budapestre Hszi Csin-ping, a Kínai Népköztársaság elnöke. A kínai államfő péntekig tartózkodik Magyarországon állami látogatáson, a diplomáciai kapcsolataink felvételének 75. évfordulóján.

Ezt is ajánljuk a témában

Már korábban kiderült, hogy milyen egyedi jármű szállítja majd a kínai elnököt: Hszi Csin-ping egy Hongqi N701 limuzint használ – külföldi utak során előfordul, hogy az eggyel kisebb, N501-et veszik igénybe –, amely „impozáns méreteivel és esztétikájával egyszerre parancsol tekintélyt és áraszt eleganciát” – áll a Világgazdaság cikkében.

Hszi Csin-ping konvoját az alábbi videóban nézheti meg:

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­­I­g­­­a­­­z­­i n­i­m­­f­o­­­m­­­á­­n­­i­­­á­k­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
KBA98
2024. május 09. 17:07
..és mi ezzel a baj? Amikor a többiek jönnek, akkor is ez van! Mindenhol nem csak itt!
Jajdejónekünk
2024. május 09. 11:02
És kitől fél ennyire?
Osztap_Bender
2024. május 09. 10:28
Látta már a kínai elnök konvoját Pesten? Itt megnézheti! Szóval az a helyzet barátaim és ellenségeim, hogy elég sok Leni Riefenstahl által készített propaganda filmet láttam Hitlerről és a 3. birodalomról, amik ma már elérhetetlenek. Ott az út szélén állók, éljenezték vezérüket, gyerekektől az aggastyánokig, közvetlen közelről. Néha Adolf még egy kisgyereket is a levegőbe emelt. A stadionokban pedig az egekig csapott az őrület ilyen esetekben. De, hogy éjnek évadján, rendőri konvojokkal, villogó lámpákkal száguldoztak volna vele egy városban, olyanra nem emlékszem. Talán nem csal az emlékezetem, hogy mikor Csu En Laj akkori kínai miniszterelnök hazánkba látogatott még Kádár idejében, fényes nappal úttörők és kisdobosok integettek neki Ferihegytől a parlamentig az utak szélén. (Persze, "önként és dalolva", ugye.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!